Familieflott og romslig

Cam%201_Eneboliger_EXT

De fire eneboligene i Bjørnøyvegen 7-13 ligger i en rolig og nokså tilbaketrukket blindgate, der du kan bo passelig skjermet og nyte livets gang - og noen ganger livets ro. Her kan du la ungene boltre seg ute med tilgang til lekeplasser, idrettsanlegg og fri natur.

Eleganse og funksjonalitet

På innsiden kan du nyte opplevelsen av eleganse og funksjonalitet som denne topp moderne eneboligen gir. Mens bi-inngang kan ta imot yttertøy, sølete sko og kanskje til og med hundens våte poder, kan hovedentreèn holdes skinnende ren. Heretter trenger du ikke å være redd for å ønske uanmeldte gjester velkommen inn.

Hovedinngangen byr dessuten på romslig garderobe og gjestetoalett. I denne etasjen får du også en stue, som for eksempel kan gjøre stor suksess som samlingssted for venninne-eller kompisgjengen til de håpefull barna eller ungdommene i huset.
shutterstock_283523750

Luftig, mye glass og god romfølelse

Oppe i annen etasje åpner det seg et luftig allrom med stue, kjøkken og direkte utløp til den deilige, lune terrassen og hagen mot sørvest. Her ligger alt til rette for å nyte gode sommerdager, med kaffekoppen om morgenen, og grilling og noe godt i glasset når ettermiddagen siger innover terrassen. I denne etasjen er også soverommet for foreldre plassert, med lett tilgang til morgenkaffe og ro - mens ungene leker i andre etasje.

Store vinduer som er rause med dagslyset, bidrar til å forsterke den allerede gode romfølelsen. I andre etasje er bad, barnesoverom, og tilhørende koselig loftsstue - som også kan gjøres om til ekstra soverom.

Klassisk og moderne preg

Boligene vil få klassisk liggende vestlandskledning i sort. På taket blir det flat takstein i en teglrød farge. Sokkeletasje i bolig og garasje tenkes utført i bordforskalt betong, som sammen med kledning, den teglrøde taksteinen og knappe, enkle detaljer vil gi prosjektet både et

Finn eneboligen som passer deg!

Klikk deg inn på vår boligvelger og finn den som passer for deg.