Innholdsrikt - og smart

Ext_BF11a

De tre eneboligene i Bjørnøyavegen 54-48 ligger i en litt tilbaketrukket blindgate, der du kan bo passelig skjermet og nyte livets gang - og noen ganger livets ro. Her kan du la ungene boltre seg ute med tilgang til lekeplasser, idrettsanlegg og fri natur.

Eleganse og funksjonalitet

På innsiden kan du nyte opplevelsen av eleganse og funksjonalitet som denne topp moderne eneboligen gir. Mens bi-inngang kan ta imot yttertøy, sølete sko og kanskje til og med hundens våte poder, kan hovedentreèn holdes skinnende ren. Heretter trenger du ikke å være redd for å ønske uanmeldte gjester velkommen inn.

Hovedetasjen byr på en stor og åpen kjøkken- og stueløsning – hvor arkitekten faktisk også har gitt mulighet for et ekstra rom hvis behovet skulle melde seg. Fra stuen kan man bevege seg ut til romslig og vestvendt terrasse omkranset av hage. En svært praktisk sportsbod er også knyttet til carport
shutterstock_772791232

Luftig, mye glass og god romfølelse

Oppe i annen etasje åpner det seg mange muligheter for en familie i vekst eller endring. Det første du møter er er TV- og gaming-stue, en perfekt samlingsplass for husets yngre når huset eldre har besøk i hovedetasjen.

Fra gangen har du to soverom og et stort bad i ene enden av boligen og ett stort master-soverom med walk-in-closet og mulighet for eget bad i andre enden. En løsning flere og flere boligkjøpere ønsker seg i dag.
Bodplass er det også.

En kjekk detalj fra arkitekten er forresten at loftstuen kan også gjøres om til et ekstra soverom hvis det er behov for det - noe som eventuelt vil gitt 4 soverom i denne etasjen.

Klassisk og moderne preg

Disse 3 eneboligene byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. Det skaper også variasjoner og egenart i bomiljøet at disse 3 ligger motsatt vendt enn boligene rundt, med sørvendte hager i ly fra nordavinden. Boligene vil få vekselvis stående og liggende kledning.

Finn eneboligen som passer deg!

Klikk deg inn på vår boligvelger og finn den som passer for deg.