Gjennomtenkt og moderne

Exter2_2303

De 11 boligene i rekke i Bjørnøyavegen 37-57 ligger litt tilbaketrukket i ei blindgate, tett på hagebyens flotte friområde med lekeplasser, idrettsanlegg og fri natur. Her du kan bo passelig skjermet og nyte livets gang - og noen ganger livets ro.

Funksjonelle og gode etasjeplaner

Fra carport kommer du inn i en praktisk entré med god garderobeplass som tar deg inn huset hovedrom - kjøkken, spisestue og stue. På veien passerer du et soverom/kontor, et bad og teknisk rom/vaskerom. Sportsbod ligger også i denne etasjen med inngang fra carport.

Fra trappen opp i andre etsje finner du en effektivt løst planløsning med 2 soverom, bad med mulighet for badekar og en kjekk tv-stue som også kan benyttes som et soverom nr 4. Det som er mest praktisk for deg og dine!

Hagen
Med gjerde på begge sider i hagen, ligger alt til rette for å lage seg en herlig oase her. Her kan årstidene nytes i sjelero og til fest – og mangler du noe så er kjøkkenet rett innenfor! 
shutterstock_666849586

God kontakt mellom inne og ute

“Et av våre viktigste mål er at vi skal holde et høyt nivå når det gjelder boligens organisering, boligens materialitet og det visuelle og estetiske inntrykket. Når vi jobber med boliger, leter vi alltid etter gode situasjoner og sammenhenger mellom det som skjer ute og inne. Alt fra solforhold til planløsninger skal være nøye gjennomtenkt. Arealeffektivitet og funksjonalitet står alltid i fokus.”

 - Arkitekt Petter Aase hos Studio Aase Arkitektur.

Klassisk og moderne preg

Boligene vil få klassisk liggende enkelfals og stående dobbelfals kledning i sort utførelse med innslag av plater mellom viduene, en elegant delatj som gir prosjektet et moderen preg. På taket blir det svart takbelegg. Terrassen er ferdig lagt - så her er det bare å pakke ut både grillen og utemøblene, for her blir det kos!

Finn eneboligen som passer deg!

Klikk deg inn på vår boligvelger og finn den som passer for deg.