Innholdsrikt - og fleksibelt til tusen

EXT_Cam%201_2b

De 6 første atriumsboligene i Bjørnøyavegen 15-25, ligger i en rolig blindgate, med parkering i egen carport og bod i bakkant. Sykt praktisk!

Din egen oase - ute og inne

Fra forplassen får du et gjerde med port inn til hage og entrè. Å gå inn porten fra forplassen vil gi deg en fin følelse av å komme inn mot egen hage og bolig. Hagen ligger mot sørvest med veldig gode solforhold. Med gjerde på begge sider mot nabo og bod i forkant, ligger alt til rette for å lage seg en herlig oase her, med direkte tilgang fra kjøkken innenfor. Her kan årstidene nytes i sjelero og til fest.
shutterstock_794054128

Masse lys

Inngangspartiet blir rått. Når du setter foten innafor entrè kommer du inn i et dobbelthøyt rom med masse lys fra vindu over entrèdør, og åpent opp til stue i andre etasje.

Videre innover er stue og kjøkken plassert i åpen løsning.  Dette er et gjennomlyst og luftig rom mellom hage og atrium som ligger midt i boligen. Dette gir en fin lysmessig kvalitet. Her får du direkte utgang fra kjøkken til hage. I tillegg får du mulighet til å åpne en skyvedør fra stue ut til atrium.

I atrium kan du gjerne ha urtehage og planter i potter, og lage det som en visuell forlengelse av stuerommet.

Walk right in!

Videre innover gangen, vil du passere atrium og få et flott utsyn og lysinnslipp som gir en fin kvalitet til gangen. I enden ligger hovedsoverom med tilhørende bad og "walk in closet". Her ligger også gjestetoalett og vaskerom. Vaskerom har også tilgang til atrium, med mulighet for å lufttørke vasken hvis man ønsker det.


Innholdsrikt og fleksibelt

Trapp opp til andre etasje er del av det dobbelthøye entrèrommet, noe som vil gi en ekstra fin opplevelse. I andre etasje ligger bad, soverom for barna og enda en stue. Stue i andre etasje kan også gjøres om til et godt soverom hvis du og dine skulle ha behov for fire soverom - og eventuelt tilbakeføres til stue igjen på et senere tidspunkt hvis det er ønskelig. Dette gir en fin fleksibilitet til boligen i forhold til  ulike livsfaser og behov.

Finn boligen som passer deg!

Klikk deg inn på vår boligvelger og finn den som passer for deg.