Spenstig – med mye godt innhold

Cam%201_Rekkehus_EXT

​Disse 12 rekkehusene i Ommundsvegen 27-49 byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig.

Annerledeshet

Annet hvert rekkehus vil få forskjøvet møne. At rekkehusene, som finnes i to ulike versjoner (Boligtype 1 på ca 87 kvm / Boligtype 2 på ca 102 kvm), vil trappes nedover i takt med terrenget, gir ikke bare liv til prosjektet. Det skaper også variasjoner og egenart i bomiljøet. Boligene vil få vekselvis stående, smal kledning og liggende vestlandskledning.


Skap ditt perfekte uterom!

Hagene henvender seg til mot sørvest og har gode solforhold. Du vil bli godt skjermet med gjerde, som naboen hverken kan klatre over eller krype under. Du vil også få en fin og praktisk hagebod i front. 
shutterstock_1037565169

Boligtype 1 • 87,4 kvm

Romslighet og fleksibilitet - for alle livsfaser
Her kan du holde hovedentre` ryddig og ren, mens bi-gangen (via vaskerom) gjør jobben med å ta imot klær, sko og utstyr. Høres ikke det praktisk og greit ut? Jo, i aller høyeste grad, sier folk som har hatt unger, men også de uten. Tenk et inngangsparti, gjestenes første møte med boligen,  som alltid kan være, rent, ryddig og vakkert! Her får du også et gjestetoalett.

Innbydende, åpent og romslig
Fra entre` en åpner boligen seg opp i en deilig stue med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater som åpner seg mot den deilige, sørvendte hagen - med tilhørende hagebod.

Slik du vil ha det
I tillegg til hovedsoverom og barnerom, byr andre etasje på en romslig gang som peker ut mot en stue. Denne stuen kan omgjøres til soverom for en tid, hvis man har behov for tre soverom. Du kan velge mellom to stuer og to soverom  - eller en stue og tre soverom. Snakker vi fleksibilitet eller?

            >   For å se planløsninger – sjekk ut boligvelgeren

Boligtype 2 • 102,4 kvm

Romslig, fleksibelt og ekstra rom
- Høres det ikke deilig ut?

Her kan du holde hovedentré ryddig og ren, mens bi-gangen (via vaskerom) gjør jobben med å ta imot klær, sko og utstyr. Høres ikke det praktisk og greit ut? Jo, i aller høyeste grad, sier folk som har hatt unger, men også de uten. Tenk et inngangsparti, gjestenes første møte med boligen,  som alltid kan være, rent, ryddig og vakkert! Her får du også et gjestetoalett - og et ekstra soverom, som lett kan brukes til kontor eller gjesterom.

Innbydende, åpent og romslig
Fra entre` en åpner boligen seg opp i en deilig stue med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater som åpner seg mot den deilige, sørvendte hagen - med tilhørende hagebod.

Slik du vil ha det - med eget Walk-in-closet
Andre etasje byr på hovedsoverom og realiserer drømmen om eget “Walk in closet”. Tenk det! Barnesoverom og enda en stue, hører også med. Denne stuen kan gjøres om til soverom hvis du skulle ha behov for fire soverom. Og vips, så kan den tilbakestilles til stue. Det kaller vi fleksibilitet. Du kan altså velge to stuer og tre soverom - eller en stue og fire soverom.

            >   For å se planløsninger – sjekk ut boligvelgeren

Finn boligen som passer deg!

Klikk deg inn på vår boligvelger og finn den som passer for deg.