aktiv-logo1

Hils på Steinar Stokka og Andreas Rage fra Aktiv Eiendomsmegling Jæren – to kjekke meglere tett på Tunheimgarden.

Lokale meglere
 
Aktiv Eiendomsmegling sitt lokale Jæren-kontor har fått jobben med selge boligene i Tunheimgarden. Steinar, som er Aktiv sin mestselgende eiendomsmegler, er lykkelig nygift og bor på Lye. Hans kollega Andreas er bosatt kun et «steinkast» fra Tunheimgarden. Han er tidligere norgesmester i turn og venter barn nummer to. Så har du spørsmål om boligene i Tunheimgarden - snakk med dem - de kjenner både prosjektet og nabolaget.
Andreas
Andreas Rage
Aktiv Nybygg
M: 934 94 115
E: andreas@aktiv.no
Steinar
Steinar Stokka
Aktiv Nybygg
M: 465 95 969
E: sst@aktiv.no​
Skjermbilde%202019-03-06%20kl_%2022_42_03

Lokale eiere og lokale fordeler

Aktiv Eiendomsmegling Jæren er lokalt forankret på Bryne, og har Jæren Sparebank som en av eierne. Det gir også deg som kjøper en mulighet til å få hjelp med finansiering av ny bolig i Tunheimgarden. Kontakt en av bankens dyktige rådgivere for gode råd og tilbud om finansiering - så er du ett steg nærmere boligdrømmen! 

Jane Braut  -  Rådgiver privatmarked
Telefon: 51 78 63 14 • E-post: jb@jaerensparebank.nojaerenspareb

Magnar Goa  -  Kredittsjef privatmarked
Telefon: 51 78 63 32 •  E-post: mg@jaerensparebank.no

 
5DM37068

Ansvarlig utbygger

"Sammen er vi dynamikk"
To solide byggefirma med høy kompetanse og lang erfaring fra boligbyggerbransjen har nå forenet kreftene sine for å utvikle den komplette Hagebyen i hjertet av Bryne. Både Stolt Bolig og Hellvik Hus består av engasjerte mennesker med lidenskap for byggfaget. De jobber hardt hver dag for å skape gode hjem for sine kunder - og vakre omgivelser for folk flest. Og som boligkjøper i Tunheimgarden skal du oppleve prosessen som både positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig – og du kan sette nøkkelen din i døra.

Stolt Bolig - www.stoltbolig.no
Hellvik Hus – www.hellvikhus.no
Skjermbilde%202019-03-06%20kl_%2022_44_30