Tett på den nye Hagebyen

IMG_5472

Tett på Bryne-buen – på sentrum – og på friområdene og tur- stiene langs Eivindholstjørn. Tett på de gode opplevelsene – for store – og for små. Her bygger Stolt Bolig og Hellvik Hus en helt ny hageby – arkitektoniske eneboliger, atriumsboliger og rekkehus – for nyetablérere og réetablere.

Tett på livet mellom husene


Naboen ser den ikke, men kan føle skyggen av katten som smetter rundt hjørnet og som er tett på sitt eget lille prosjekt, i sitt eget underlige univers. For etter plenklippen sitter hun, naboen, i egen døs og nyter ettermiddagssola som nettopp har stukket seg frem mellom sprakende skyer. Hun strekker armen etter kaffekoppen som mannen hennes snart skal gi henne.

Like bak hekken fylles noe godt i et glass. En grill tennes opp. Duften av deilig grillmat skal etter hvert sige over hekken og vekke naboenes smaksløker. Det er stille og godt. Det eneste du kan høre er den gode lyden; en trillende latter fra jenta og gutten som går nedover gaten med flørtende blikk og en sykkel mellom seg, de er tett på og holder hver sin hånd på styret.

Tre små jenter og en enda mindre gutt har fått hjelp til å sette opp et campingbord for å selge saft, kjeks og tegneserier.

To gode naboer veksler noen ord over et gjerde, hvorpå den ene sier noe som får den andre til å humre og le. I en annen hage nytes sprett-effekten i den nye trampolinen. Er ikke dette lyden av det gode liv - av godt naboskap - og av livet mellom husene?

Det er i disse øyeblikkene at livet leves. Det er i disse øyeblikkene at stedets puls slår. Det er godt at det er her du skal bo. Tett på.
shutterstock_453147229

Spenstig, elegant og framtidsrettet

Det er ingen som kan holde tiden tilbake, men det hjelper med en gjennomført, tidløs og klassisk bolig - der alt er tenkt på, fra minste detalj til siste spiker. Det gjør noe med deg - og det gjør noe med livskvaliteten som boligeier når alt er på stell - når spennende arkitektur møter dine krav til romslighet og funksjonalitet. Når du har lyst til å være hjemme, og invitere venner hjem til deg - fordi at hjemme hos deg er et godt sted å være.

Hagebyen – i hjertet av Bryne

Mange småbarnsfamilier har valgt området i og rundt Tunheimgarden som sitt bosted. Her er det enkelt for både barn og voksne å finne venner i det inkluderende bomiljøet som har vokst fram i nærheten av Eivindsholtjernet. . Blant kvalitetene i området, er de flotte fellesområdene og lekeplassene. 

   >  Les mer om nærområdet 

Høydepunkter

Liv%20Emma%20og%20Robert%20(1%20av%206)

Robert og Liv Emma kjøpte nytt i Tunheimgarden

Bryne-spiller Robert Undheim og samboer Liv Emma Lonsdale ser frem til hverdagen for familien deres i det nye boligfeltet sentralt på Bryne.

Les mer >
5DM37068

Hils på folkene bak

To solide byggefirma med høy kompetanse og lang erfaring fra boligbyggerbransjen har nå forenet kreftene sine for å utvikle den komplette Hagebyen i...

Les mer >
PetterAase_a

Tett på arkitekten

Studio Aase - Arkitektur drives av sivilarkitekt Petter Aase, som har over 20 års erfaring med ulike typer oppdrag, og som er premiert i en rekke...

Les mer >
aktiv-logo1

Lokal kunnskap på laget

Aktiv Eiendomsmegling sitt lokale Jæren-kontor har fått jobben med selge boligene i Tunheimgarden.

Les mer >