Liv%20Emma%20og%20Robert%20(1%20av%206)

Robert og Liv Emma kjøpte nytt i Tunheimgarden

Til hovedsiden

En helt ny enebolig med kort vei til barnehage, skole, stadion og sentrum var målet for samboerparet Robert Undheim og Liv Emma Ionsdale da de lette etter nytt sted å bo.

Etter å ha kikket seg litt rundt kom de over det nye boligfeltet Tunheimgarden sentralt på Bryne.

-Vi ønsket å etablere oss, og Tunheimgarden så ut som et godt sted å bo. For å være på den sikre siden ville vi sjekke hvordan sol- og vindforhold påvirket området. Derfor gikk vi turer her et tosifret antall ganger i all slags vær før vi bestemte oss, sier Robert.

     >  Tunheimgarden bygges av Stolt Bolig og Hellvik Hus. Les mer om prosjektet og området

liv emma og robert (2 av 6)Godt sted å bo
Turene til Tunheimgarden overbeviste Robert og Liv Emma om at dette var riktig område for dem å flytte til. Dermed kjøpte de en romslig enebolig på hjørnetomten ikke langt i fra utsiktspunktet Sukkertoppen.

-Nettopp plasseringen nært Sukkertoppen og Tjødnå gjorde at vi bestemte oss for nettopp denne tomten. I tillegg ligger den godt skjermet for vinden, sier Liv Emma.

- Bryne er et godt sted å bo. Her har du det meste. Handlesenter, godt kollektivtilbud, et aktivt idrettsmiljø for barn og unge, og mange turområder i nærheten, fortsetter Robert.

liv emma og robert (6 av 6)

Kort vei til stadion
Med fire soverom, stor stue, to bad og egen inngang fra garasje til vaskerom får Robert og Liv Emma god plass til hele familien. Den består av Liv Emmas to døtre fra tidligere forhold, deres felles sønn på seks måneder og to hunder.

- Vi er et godt lag, spøker Bryne-spilleren Robert, som får drøyt 800 meter å gå fra sitt nye hjem og ned til arbeidsplassen på Bryne stadion.

liv emma og robert (4 av 6)

Fint område
Per i dag bor samboerparet i Eivindsholen. Det er fortsatt en stund til de kan flytte inn i sitt nye hjem i Tunheimgarden, men både Liv Emma og Robert gleder seg stort til å kunne være med å sette preg på huset som skal bygges.

- Det blir herlig å flytte inn i et hus hvor alt er helt nytt, hvor vi kan være med å bestemme detaljene, sier Liv Emma, og legger til at de gleder seg til å se hvordan området rundt blir opparbeidet.

- Lekeplassområdet som allerede er bygget er blitt veldig fint, og planene for resten av området ser også bra ut estetisk.

     >  Se prosjektoversikt og prisliste fra Stolt Bolig og Hellvik Hus. Finn boligtypen som passer for dere


liv emma og robert (5 av 6)

Tilbake til hovedsiden