5DM37068

Hils på folkene bak

To solide byggefirma med høy kompetanse og lang erfaring fra boligbyggerbransjen har nå forenet kreftene sine for å utvikle den komplette Hagebyen i hjertet av Bryne. 

Både Stolt Bolig og Hellvik Hus består av engasjerte mennesker med lidenskap for byggfaget. Prosjektutviklerne Arild Espedal hos Stolt Bolig og Paul Haneferd fra Hellvik Hus er to av de som jobber hardt hver dag for å skape gode hjem for sine kunder - og vakre omgivelser for folk flest. 

"Hagebyen er et prosjekt som begge selskap kjenner veldig sterkt for" sier Arild. "Beliggenheten og muligheten for å få være med på en annerledes boligreise der den gode totalplanen skulle være det førende, gjorde at vi diskuterte et enda tettere samarbeid på prosjektet enn det som er vanlig i slike prosseser hvor to utbyggere skal utvikle et felt sam
men. Den gode kjemien gjorde at vi valgte å danne et felles selskap som har ansvar for hele prosjektet. Vi brukte også felles arkitekt for å få en enda bedre helhet i prosjektet, både hva gjelder materialbruk og på fellesområder."

"Nå gleder vi oss bare til å komme igang med salget og vise alle på Bryne og omegn hvor flott dette skal bli. Og som boligkjøper i Tunheimgarden skal du oppleve prosessen som både positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig – og du kan sette nøkkelen din i døra."  avslutter han med et smil.

<  Tilbake