Din hageby - i hjertet av Bryne

Overview_280319a

Ved å bo på Tunheimgarden vil du få det beste fra to verdener - det urbane like ved og det grønne like utenfor.

Mange småbarnsfamilier har valgt området i og rundt Tunheimgarden som sitt bosted. Her er det enkelt for både barn og voksne å finne venner i det inkluderende bomiljøet som har vokst fram i nærheten av Eivindholstjørn. Blant kvalitetene i området, er de flotte fellesområdene og lekeplassene. Det er også svært gode turområder – også for deg som liker å gå tur nede i byen. Hele boligområdet er lagt opp slik at det er god tilgjengelighet med barnevogn og rullestol. Rosseland og Time videregående skole ligger bare noen hundre meter unna boligområdet. Det samme gjør en rekke barnehager. 

>  Ta gjerne en nærmere kikk på kartet 

Tett på det grønne

Ønsker du tur i fri luft, er det et mangfold av fine tur- og sykkelstier i området. Sandtangen er et ypperlig område for syklister, mosjonister, turgåere og andre som vil nyte fantastisk natur. Her vil du som turgåer finne sitteplasser til å nyte øyeblikkets ro, lekeapparater og egen trimpark. Du bestemmer hva som passer for deg. Her finner du også fuglekvitter - uten resept.
Setter du av to timer har du gjort denne fantastiske løypa, som også er belyst. 

Njåskogen er jo også en opplevelse for alle som liker, tur, natur og det å være ute i det fri. Her finner du mange merkede stier, til glede for store og små. Det er heller ikke lange kjøreturen til Refsnes strand. Å vandre langs sjølkanten er rene rekreasjonen uansett vær og vind. 
Turmulighetene er mange, og det er bare fantasien som setter grenser. Du kan planlegge, eller ta det etter innfallsmetoden. Du vil aldri bruke opp turmulighetene. 

Tett på det urbane

Å bo så nært rekreasjons - og turløyper og fri natur at du føler at du bor på landet er verdifullt. At du samtidig bor så nært sentrum som dette, gjør boligdrømmen fullkommen. Bryne sentrum byr på det meste som en småby skal by på av kafeer og handlemuligheter. 
Her kan din bedre halvdel ta deg med på kulinariske restauranter - og du og vennegjengen kan frekeventere byens kafeèr. Mulighetene er mange, Bryne er blitt en by med godt innhold. 

Finn frem